Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 19.08.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 244 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Приморського РВ за підозрою у скоєнні злочину затримано 21-річного раніше засудженого Дмитра, який незаконно заволодів мопедом 21-річного Руслана. Затриманий зізнався у скоєному. Наразі підозрюваний знаходиться у ізоляторі тимчасового утримання.

 

Співробітниками Березівського РВ в результаті слідчих дій затримано 27-річного Юрія та 52-річного Володимира. Попередньо встановлено, що підозрювані з території неохороняємого складу викрали автомобіль "Ваз 2101", який належить 48-річній Аллі. Затримані зізналися у скоєному.

 

Працівниками Київського РВ, при відпрацюванні заяви 37-річної Олени, затримано 33-річного Олексія, від якого отримано правдиві свідчення, що він, шляхом ривка, відкрито заволодів золотим ланцюжком заявниці. Сума збитку 7000 грн. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 186 КК України (грабіж).

 

До Приморського РВ надійшла заява від 36-річної Ганни про те, що двоє невідомих зловмисників, які представилися співробітники охорони комплексу на Лідерсовському бульварі, відкрито заволоділи велосипедом в її 15-річного сина. Вжитими заходами у скоєнні даного злочину затримано 19-річного Євгена та 21-річного Петра, від яких надійшли правдиві свідчення. Розпочато кримінальне провадження за ст. 186 КК України (грабіж).

 

Співробітниками Роздільнянського районного відділу міліції за підозрою у скоєні злочину затримано 40-річну Наталію. В ході слідчих дій встановлено, що затримана, шляхом вільного доступу, з будинку 53-річного односельчанина скоїла крадіжку грошей сумі 1000 грн. Підозрювана зізналася у скоєному.

 

Під час патрулювання міста Котовськ співробітниками роти БМОП «Беркут» було зупинено трьох місцевих жителів віком 20 та 21 років, у яких при особистому огляді виявлено пакунок з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору. Вилучене направлено на експертне дослідження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 309 КК України (незаконне зберігання наркотичних засобів).

 

Працівниками Іллічівського МВ в результаті розшукових заходів затримано двох місцевих жителів віком 18 та 19 років, які, перебуваючи в гостях у 19-річної Тетяни, таємно викрали її ноутбук. Підозрювані надали правдиві свідчення про скоєне. Вилучено речовий доказ. Розпочато кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 185 КК України (крадіжка).

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від 23-річної Олени про те, що невідомий зловмисник з кишені її куртки, яка знаходилась в приміщенні бару, викрав мобільний телефон. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного злочину викрито 27-річного Олександра, від якого отримано правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ-телефон.

 

Співробітниками Ізмаїльського МВ в смт. Суворово проведено огляд будинку 30-річного Івана, в ході якого виявлено та вилучено пістолет імпортного виробництва калібру 9 мм, 10 саморобних патронів до нього та 4 патрони калібру 16 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...