Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 26.08.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 260 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського РВ надійшла заява від 31-річного громадянина іноземної держави про те, що малознайома дівчина, яка знаходилась у нього в гостях, таємно викрала його мобільній телефон, гроші та інше майно. Вжитими заходами викрито 19-річну одеситку, яку відпущено під зобов’язання. 

До Комінтернівського РВ надійшла заява від жителя с. Олександрівка, 1961 р.н., про те, що невідомий зловмисник викрав його мопед "Хонда діо", який знаходився на площі в с. Олександрівка. Вжитими заходами було встановлено місцевого жителя, 1983 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. 

До Суворовського РВ надійшла заява від Ольги, 1968 р.н., про те, що двоє невідомих зловмисника шляхом ривка викрали мобільний телефон у її неповнолітнього сина. В ході оперативно-розшукових заходів затримано раніше засудженого за грабіж Матвія, 1995 р.н., та учня однієї з загальноосвітніх закладів міста, від яких надійшли правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ. 

Співробітниками обласного Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків викрито жительку м. Київ, 1983 р.н., у якої виявлено та вилучено пакет з кокаїном вагою 1 гр. Триває досудове розслідування. 

До Київського РВ надійшла заява від 38-річної одеситки про те, що невідомий чоловік шляхом ривка відкрито заволодів її золотим ланцюжком вартістю 2750 грн. Вжитими заходами викрито 26-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення. Триває досудове розслідування. 

До Київського РВ надійшла заява від 27-річної одеситки про те, що за її місцем мешкання викрадено гроші у розмірі 3600 грн. Вжитими заходами викрито 33-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення. Триває досудове розслідування. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...