Информация ГАИ Киева. Перекрытие движения на месяц на Подоле и Соломенке

За 28 серпня співробітники столичної ДАІ виявили 752 порушення Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 361 відхилення від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто 102 водії, без необхідних документів керували автівками – 22, порушення правил проїзду перехресть – 36. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 41 водія.

За добу в столиці було зареєстровано 4 ДТП, в яких 4 особи отримали травми. Столична Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу. Вчора, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 32 водії.

У середу співробітники столичної Державтоінспекції в Святошинському районі міста «гарячим слідом» затримали особу, яка скоїла ДТП і з місця пригоди зникла. Також «гарячим слідом» інспектори полку ДПС ДАІ затримали шахрая, який заволодів автомобілем «Ford Transit». У Оболонському районі міста співробітники столичної Державтоінспекції «гарячим слідом» затримали громадянина, який викрав «IPhone» у іншого чоловіка. А от працівники Шевченківського ВДАІ затримали чоловіка, який перебував розшуку за вчинення шахрайства. В Святошинському районі міста інспектори ДАІ затримали водія ВАЗа, який перевозив 3 ящики тютюнових виробів без відповідних документів. У Дарницькому районі міста інспектори полку ДПС ДАІ затримали чоловіка за хуліганство.

Інспектори полку ДПС ДАІ затримали водія «Ford Fiesta» – автомобіль значився у розшуку. У Солом’янському та Дарницькому районах міста інспектори ДАІ затримали двох водіїв – з’ясовано, що номери кузовів автівок змінено кустарно. Крім того, співробітники столичної Державтоінспекції затримали трьох громадян за крадіжки та чотирьох громадян за нанесення тілесних ушкоджень іншим особам. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

Вчора в столиці зареєстровано два факти незаконного заволодіння транспортними засобами: так у Дніпровському районі міста викрали «DAEWOO NEXIA», бежевого кольору, н.з. АА6014СЕ, 2006 року випуску. А от у Шевченківському районі автокрадії заволоділи білим «ВАЗ 2102», н.з. А1760КІ, 1983 року випуску. Прийнято міри розшуку

Столична Державтоінспекція інформує водіїв, що у зв`язку з прокладанням каналізаційної труби по вулиці Набережно-Хрещатицькій, буде частково обмежено рух транспорту, а саме від вулиці Андріївської до Ігорівської, в напрямку мосту «Метро». Ремонтні роботи по вулиці Набережно-Хрещатицькій триватимуть з 29 серпня по 29 вересня 2013 року.

Також столична Державтоінспекція повідомляє,що у зв´язку з проведенням реконструкції тепломережі по вулиці Уманській (Солом’янський район), з 20 серпня по 15 жовтня 2013 року заборонено рух усім видам транспорту. Обмеження в русі діятимуть від вулиці Петровського до будинку № 35 по вул. Уманській.

Радимо водіям здійснювати об’їзд місця проведення робіт з боку Повітрофлотського проспекту вулицею Антонова – бульваром Чоколівським, з боку Чоколівського бульвару, вулицями Індустріальною та Борщагівською, а також проспектом Повітрофлотським.
Державтоінспекція міста Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотримуватись Правил дорожнього руху.

Увага! З 20 серпня по 20 вересня в столиці розпочався комплекс профілактичних заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму «Увага! Діти на дорозі!». Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, інспектори ДАІ проведуть у перші дні вересня уроки з правил дорожнього руху, забезпечать чергування біля шкіл для безпечного пересування дітей до навчальних закладів

Державтоінспекція звертається до дорослих, насамперед до батьків: безпека ваших дітей залежить від вас. Нагадайте маленьким учасникам дорожнього руху основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи. І звичайно, дотримуйтесь правил самі, адже найкраще навчання – це ваш приклад правильної поведінки.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м.  Київ
 

You may also like...