Події і злочини, що сталися на території Львівської області за 06.11.2013

Події і злочини, що сталися на території Львівської області за 06.11.2013

До Червоноградського РВ надійшло повідомлення від 51-річного місцевого жителя про те, що в м .Червонограді, невідома особа, відкрито заволоділа його мобільним телефоном.

Встановлений 51-річний місцевий житель, раніше судимий.

 

Жидачівським РВ встановлено, що 14-річний місцевий житель , шляхом вільного доступу з поля, яке належить місцевій жительці, приватному підприємцю, шляхом вільного доступу здійснив крадіжку качанів кукурудзи в кількості вісім мішків загальною вагою 158 кілограм.

 

До Пустомитівського РВ надійшло повідомлення від 32-річного місцевого жителя, працює інспектором служби безпеки в одному з супермаркетів про те, що 06.11 біля 13-ї години, невідома особа, шляхом вільного доступу, викрала продукти харчування (ковбасу, чай, сир), зубну пасту, колготи жіночі. Сума збитків 195 гривень

Встановлена 47-річна жителька, Миколаївського району.

 

До Пустомитівського РВ надійшло повідомлення від 23-річного місцевого жителя про те, що в місті Пустомити із одного з магазинів, невідома особа, шляхом вільного доступу викрала пляшку коньяку "старий кахеті", 4 запальнички марки "крікет", 1 цукерок чупачупс, 1 банан. Сума завданих збитків 118 гривень.

Встановлений 23-річний місцевий житель, раніше судимий, непрацюючий.

ГУМВС України у Львівській області

You may also like...