На кордоні молдованин двічі намагався дати хабар

Учора на стаціонарний контрольний пост «Ділове» прибув легковий автомобіль марки «Деу – Ланос» під керуванням громадянина Республіки Молдова.

Разом з громадянином сусідньої країни подорожувало 2 громадян Грузії. Під час перевірки документів водій запропонував старшому прикордонного наряду Мукачівського загону хабар у розмірі 50 доларів США для уникнення перевірки документів. Після чого усіх трьох громадян було запрошено до відділу прикордонної служби для складання протоколів стосовно даного правопорушення. Однак в ході спілкування молдованин вдруге запропонував правоохоронцям хабара у розмірі 700 гривень, вже з метою уникнення адміністративної відповідальності. Згодом з’ясувалося, що громадяни Грузії перевищили дозволений термін перебування в Україні.

На вказаних громадян складені адміністративно-процесуальні документи. Про факт виявлення правопорушення направлено повідомлення у прокуратуру та проінформовано Рахівський РВ Державної міграційної служби України в Закарпатській області. // ДПСУ

You may also like...