Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21.11.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 172 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Портофранківського ВМ надійшла заява від Юрія, 1972 р.н., про те, що невідомий зловмисник розбивши скло на його автомобілі "Тойота Іпсун" скоїв крадіжку сумки, в якій знаходились паспорт на його ім’я, свідоцтво про реєстрацію автомобілю, 5 банківських карток та гроші. Сума загального збитку становить 2330 грн. Вжитими заходами співробітниками полку патрульної служби міліції у скоєнні злочину викрито Дениса, 1990 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та відпущено під зобов’язання.

До Портофранківського ВМ із заявою звернувся Євген, 1961 р.н., про прийняття заходів до Юрія, який у червні за місцем мешкання потерпілого шахрайським шляхом, під приводом продажу йому автомобілю "FORD 350F", заволодів грошима в сумі 40 000 грн. Вжитими заходами у скоєні злочину викрито раніше засудженого Юрія, 1967 р.н., жителя м. Дніпропетровськ, від якого отримано правдиві свідчення та якого відпущено під зобов’язання.

До Арцизького РВ надійшла заява від Олени, 1988 р.н., про те, що невідомий зловмисник, з під’їзду її будинку, шляхом вільного доступу скоїв крадіжку її мопеда "SUZUKI" вартістю 5200 грн. Вжитими заходами у скоєнні кримінального правопорушення викрито Володимира, 1984 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Мопед вилучено та повернуто власнику.

Працівниками Кілійського РВ у скоєнні крадіжки мопеду "Сузукі Летс" з подвір’я Євгена, 1983 р.н., викрито 17-річного місцевого жителя, Максима. Сума збитку становить 4000 тисячі гривень.

До Таїровського ВМ надійшла заява від Дмитра, 1984 р.н., про те, що малознайомий чоловік шахрайським шляхом, під приводом продажу авто, заволодів його грошима. Вжитими заходами викрито одесита, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ встановлено факт шахрайських дій з боку жителя райцентру, який за виготовлення сходів, отримав від 62-річної землячки гроші в сумі 2000 грн. та замовлення не виконав і гроші повертати відмовився. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 КК України (шахрайство), ведеться слідство.

Працівниками Білгород-Дністровського МВ було встановлено, що 43-річний чоловік на ґрунті неприязних відносин погрожує фізичною розправою 52-річній односельчанці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 129 КК України (погроза вбивством), ведеться слідство.

До Роздільнянського РВ звернулась 45-річна жителька села, про те, що невідомі зловмисники проникли до її будинку, звідки викрали системний блок, запчастини від комп’ютера та касетний плеєр. В ході проведення слідчих дій у скоєнні даного злочину викрито двох підлітків 13 та 14 років. Від підозрюваних надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка), ведеться слідство.

Працівниками Хаджибеївського ВМ викрито непрацюючого Андрія, 1981 р.н., який таємно викрав автомобіль ВАЗ-2107, що належить 24-річному жителю району. Автомобіль вилучено та повернено власнику. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ надійшла заява від представника одного із супермаркетів щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з приміщення магазину таємно викрала 6 банок лососевої ікри загальною вартістю близько 700 гривень. Вжитими заходами затримано непрацюючу, раніше засуджену Тетяну, 1976 р.н., яка зізналася у скоєнні вказаного кримінального правопорушення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...