На Полтавщині працівники ДАІ знайшли водія, який травмував пішохода і втік з місця ДТП

Днями у Диканському районі Полтавщини, близько 1-ї години ночі, на автодорозі у напрямку села Стасі невідомим автомобілем було здійснено наїзд на 55-річну жінку-пішохода. Водій з місця пригоди зник. Внаслідок ДТП жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, вивих кісток тазу і доставлена на лікування до Диканської районної лікарні.

Прибувши на місце пригоди та оглянувши місце події, правоохоронці знайшли уламки верхньої частини бокового дзеркала заднього виду, скла фари та лівого повороту, а також рештки краски білого кольору.

Провівши певні заходи, працівники ДАІ з’ясували, що у причетності до ДТП підозрюється автомобіль «Фольксваген ЛТ-28» білого кольору. Працівники міліції негайно розпочали розшук водія та авто.

Прийнятими мірами розшуку вже через добу працівники Державтоінспекції встановили, що наїзд на пішохода скоїв 22-річний мешканець Кременчуцького району, який керував автомобілем «Фольксваген ЛТ-28». При огляді транспортного засобу було виявлено, що автомобіль має пошкодження, характерні для ДТП.

Пізніше водій авто зізнався, що саме він вночі 21 грудня скоїв наїзд на пішохода. Пояснив – втік, бо злякався. Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Прес-служба Департаменту  ДАІ МВС України

You may also like...