На Херсонщині працівники ДАІ виявили викрадений «БМВ-530» та з підробленими документами «Ауді-А6»

Днями, близько 17-ї години, в Херсонській області на стаціонарному посту ДПС «Консул», що розташований на 203 км автодороги Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, спрацювала система «Рубіж». Новітня технологія зафіксувала рух автомобіля, що перебуває в розшуку. Після перевірки по інформаційних базах ДАІ з’ясувалось, що легковик «БМВ-530» розшукується Святошинським райвідділом міліції міста Києва ще з 10 грудня 2006 року.

 Наступного дня близько 11-ї години на цьому ж посту ДПС за перевищення встановленої швидкості руху інспектори ДАІ зупинили автомобіль «Ауді-А6». Під час перевірки транспортного засобу по інформаційних базах ДАІ встановлено, що номер кузова автомобіля не співпадає з номером, зазначеним у базі. Цей факт дав підстави вважати, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, надане водієм, має ознаки підробки.

   Обидва водії були в розпачі та розгублено пояснювали, що придбавши автівки, не зверталися до експертів та Центрів з надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, щоб переоформити машини на себе. Відповідно й  не перевіряли відповідність номерів агрегатів транспортних засобів та відомості про них по наявних базах Державтоінспекції. Тепер керманичі про це шкодують.   

   Водіїв та транспортні засоби доставлено до Білозерського райвідділу міліції працівниками слідчо-оперативних груп для з’ясування всіх обставин.

   Наразі за даними фактами проводяться перевірки.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України (за інформацією прес-служби ДАІ Херсонської області)

You may also like...