Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 208 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещини.

До Малиновського РВ надійшло повідомлення від Олександра, 1980 р.н., про те, що невідома особа через відчинені двері проникла до його автомобіля «ЗАЗ-ДЕУ Ланос», звідки заволоділа його шкіряною сумкою, в якій знаходились гроші в сумі 1000 грн. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 33-річного Тимура, від якого надійшли правдиві свідчення. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

До Роздільнянського РВ звернулась Ганна, 1967 р.н., яка повідомила, про те, що невідомий зловмисник, знаходячись у барі, здійснив крадіжку її гаманця, в якому знаходилась банківська картка та гроші у сумі 100 гривень. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 18-річного місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками Приморського РВ викрито мешканця Одеської області, який під приводом зателефонувати заволодів мобільним телефоном у неповнолітньої дівчини. Сума матеріального збитку склала майже 1500 гривень. Затриманий зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення та був відпущений під зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Приморського РВ викрито 33-річного мешканця Миколаївської області, який, знаходячись у міні-маркеті, погрожуючи ножем працівникам магазину, намагався заволодіти двома пачками цигарок. Вказані відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Портофранківського ВМ із заявою звернулася Анастасія, 1979 р.н., щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка, шляхом зриву навісного замка підсобного приміщення, вчинила крадіжку велосипеда. Потерпілій було завдано матеріальної шкоди на суму майже дві тисячі гривень. В ході відпрацювання заяви, працівниками міліції було викрито 23-річного парубка, який зізнався у вчиненому. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

 

До чергової частини Южненського МВ надійшло повідомлення від неповнолітньої мешканки міста 2003 р.н., про те, що невідома особа шахрайським шляхом заволоділа її мобільним телефоном. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство). Під час перевірки по гарячих слідах було затримано неповнолітнього мешканця міста, 1999 року народження, який раніше неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців та намагався збути мобільний телефон без документів. Телефон повернуто власниці. Після встановлення всіх обставин події матеріали досудового слідства буде передано до суду для визначення міри та притягнення до кримінальної відповідальності.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ в ході розслідування кримінальної справи за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України викрито 41-річного Руслана, який з приміщення дитячої лікарні скоїв крадіжку дитячого візка.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...