У Криму російська влада почала «віджимати» пляжі у місцевих мешканців (відео)

У Криму поступово відбувається переділ власності. Нова влада з Росії, згідно до своїх «поглядів на життя», почала наводити порядок на півострові. Наприклад так, як це сталося в Євпаторії.

Про цю новину повідомляє «Преса України».

«За що ми боролися? За що ми ходили і блокували військові частини з вашими хлопцями?», – запитує поки ще власник одного з євпаторійських пляжів.

Після чого робить невтішний висновок: «Зараз ви робите так, щоб Україна над нами сміялася».

Нагадаємо, що з 26 травня буде обмежено вивіз із Криму продовольчих товарів (борошно, масло, яйця, пшениця продовольча, цукор, крупа, м’ясо та м’ясопродукти та ін.) Таке рішення прийняло «Міністерство аграрної політики та продовольства» Криму. Офіційне формулювання полягає в тому, що дані заходи приймаються з метою забезпечення продовольчої безпеки.

Раніше, за оперативними даними групи «Інформаційне Опір», міністр оборони Росії С. Шойгу довів до глави маріонеткової влади Криму С. Аксьонова завдання керівництва РФ про опрацювання питання забезпечення життєдіяльності Криму «в умовах повної відсутності продовольства з України». Також було поставлено завдання визначити механізм продовольчого забезпечення півострова через Керченську протоку. 

 

You may also like...