Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 28.05.2014

В столиці за 27 травня інспектори ДАІ виявили 684 порушення Правил дорожнього руху. Зокрема, за порушення правил зупинки та стоянки до відповідальності притягнуто 99 водіїв, перевищення швидкості – 154, невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 133, порушення правил проїзду пішохідних переходів-40. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 51 водія. Крім того, співробітники ДАІ виявили 36 пішоходів – порушників.

Державтоінспекція міста Києва звертає увагу на те, що в столиці по 20 червня триватиме комплекс профілактичних заходів «Автобус – 2014». За вівторок інспектори ДАІ виявили 103 порушення ПДР з боку перевізників.

Зареєстровано 4 ДТП, в яких 4 особи отримали травми. Зверніть увагу! З наступного тижня у дітей розпочнуться літні шкільні канікули. Водіям транспортних засобів необхідно підвищити увагу до маленьких пішоходів, адже поведінка дітей на дорозі, часто є непередбачуваною. Будьте особливо уважними та обережними при проїзді перехресть, пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту, місць відпочинку, тощо. Шановні батьки, пригадайте з дітьми основні правила пішохода, а також розкажіть про небезпеку, яка може очікувати на них під час ігор біля проїзної частини. І пам’ятайте, найкраще навчання правилам безпечної поведінки на дорозі – це ваш власний приклад. Отже, дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху.

У вівторок, 27 травня, у Дарницькому районі зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами. Невідомі особи з вулиці Григоренка,28-в скоїли крадіжку автомобіля «ВАЗ-21073», номерний знак 05967МЕ, 1995 року випуску, білого кольору. Також автокрадії з вулиці Крушельницької,3-а викрали «Опель Рекорд», 1979 року випуску, номерний знак 30716КЕ, червоного кольору. Прийнято міри розшуку.

Вчора, інспектори ДАІ у Солом»янському районі, виявили раніше викрадений автомобіль «Пежо-405». З»ясувалося, що легковик викрали 18 травня 2014 у м. Боярка, Київської області. Крім того, працівники ДАІ виявили дві автівки «Деу Нексиа» та «Дачиа Логан», що знаходились у розшуку. Тогож дня, у Подільському районі затримано чоловіка за нанесення тілесних ушкоджень, а в Шевченківському районі – 23-річного водія автомобіля «Ленд Ровер». Чоловік знаходився у розшуку. Затриманих для з»ясування всіх обставин доставлено до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...