Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 258 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Віталія, 1975 р.н., про те, що невідомий, шляхом пошкодження вікна, проник до його будинку, звідки відкрито заволодів мобільними телефонами, учнівським квитком, музичним плеєром та розкладним ножем. Вжитими заходами викрито 58-річного Івана, від якого надійшли правдиві свідчення. Вилучено речові докази.

До Южненського МВ надійшла заява від Ольги, 1984 р.н., про те, що 5 липня о 06.00 в під’їзді будинку 19-річна мешканка Миколаївської області та 17-річна мешканка с. Сичавка, із застосуванням фізичної сили, безпечної для життя та здоров"я, шляхом ривка, відкрито заволоділи її сумкою, в якій був мобільний телефон та гроші в сумі 15 грн. Проводяться слідчі дії.

До Приморського РВ надійшло повідомлення від продавця про те, що до магазину, розташованого по вулиці Ольгіївській, зайшов невідомий чоловік, який знаходиться у нетверезому стані, погрожує ножем та висловлюється нецензурною лайкою. Вжитими заходами працівниками міліції викрито 22-річного парубка. Затриманого наразі відпущено під зобов’язання. Вказані відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ звернулась 50-річна мешканка міста, яка повідомила, що невстановлена особа, знаходячись в приміщенні магазину на території центрального ринку, скоїла крадіжку майна заявниці. Проведеними оперативно-розшуковими заходами викрито 27-річну місцеву жительку, від якої надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

 

Працівниками Овідіопольського РВ викрито 49-річного раніше засудженого громадянина сусідньої держави, який 21 червня п.р., перебуваючи в приміщенні торгівельного павільйону на території промтоварного ринку «7 км», таємно викрав гроші Ірини в сумі 11625 гривень. Чоловікові повідомлено про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 ККУ. Підозрюваний допитаний та відпущений під зобов’язання.

 

Співробітниками Київського РВ викрито двох одеситів, які викрали майно з автомобіля, що належить Світлані, 1970 р.н. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. Від зловмисників отримано правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

 

До Ізмаїльського МВ надійшла заява 76-річної мешканки району про те, що 17.05.2014 року невідомий, шляхом ривка, відкрито заволодів грошима в сумі 800 гривень. Вжитими заходами викрито 20-річного Євгена, від якого надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ звернувся із заявою Артур, 1988 р.н. щодо вжиття заходів до невідомих осіб, які, знаходячись на проспекті Шевченко, вчинили крадіжку двох належних йому велосипедів. Потерпілому завдано матеріальної шкоди на суму десять тисяч гривень. В ході відпрацювання заяви працівниками міліції у вчинені вказаного кримінального правопорушення двох мешканців міста Київ. Затримані зізналися правоохоронцям у вчиненому. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся мешканець с. Кам’янка, 1984 р.н., який повідомив, що невідома особа біля бару нанесла йому тілесні ушкодження та відкрито заволоділа його мобільним телефоном. Проведеними оперативно-розшуковими заходами викрито односельця потерпілого, 1969 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

До Київського РВ надійшла заява від Ірини, 1982 р.н. про те, що на пляжі 16 ст. Великого Фонтану невідома особа таємно викрала її мобільний телефон вартістю 1300 гривень. Вжитими заходами викрито Юрія, 1991 р.н., який добровільно видав викрадене майно.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся мешканець міста, 1981 р.н., який добровільно здав працівникам міліції обріз двоствольної рушниці «Курковка». Вилучений обріз був направлений на дослідження.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...