Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 240 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Татарбунарського РВ надійшло повідомлення про те, що на одному з подвір’їв у с. Трапівка виявлено труп 28-річної місцевої жительки. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 63-річного односельця потерпілої, від якого надійшли правдиві свідчення. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 36-річного Сергія про те, що невідома особа викрала його ноутбук. Сума матеріального збитку становить 9000 гривень. Вжитими заходами викрито 39-річного Сергія. Від нього надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення. 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито місцевого жителя, 1988 р.н., який проник до будинку заявника, 1982 р.н., звідки скоїв крадіжку продуктів харчування та іншого майна. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

До чергової частини Приморського РВ надійшла заява від пенсіонера, жителя міста, про те, що невідома особа з його сумки таємно викрала гаманець та пенсійне посвідчення. За гарячими слідами працівниками міліції викрито раніше засуджену за крадіжку 34-річну іноземку. Зловмисницю затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Комінтернівського РВ надійшла заява від продавця магазину про те, що невідома особа скоїла крадіжку товару. Сума матеріального збитку становить 399 гривень. Вжитими заходами викрито 32-річного Сергія, від якого отримано правдиві свідчення про вчинення правопорушення та вилучено речові докази. 

Працівниками Ізмаїльського МВ був зупинений 26-річний ізмаїльчанин, у якого при проведенні огляду був знайдений пакунок із речовиною рослинного походження в сухому подрібненому стані. Вилучене направлено на дослідженні до НДЕКЦ.

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від 52-річного Олександра, співробітника служби контролю магазину, про те, що невідома особа скоїла крадіжку товару. Сума матеріального збитку становить 1265 гривень. Вжитими заходами викрито 27-річного Олександра, від якого отримано правдиві свідчення.

До чергової частини Роздільнянського РВ надійшла заява від 39-річного жителя с. Новочервоне про те, що невідома особа проникла до його оселі, звідки таємно викрала велосипед. Сума матеріального збитку становить 1150 гривень. Вжитими заходами викрито 29-річного односельця потерпілого, від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

До Київського РВ надійшла заява від Христини, 1996 р.н. про те, що на 14 ст. Великого Фонтану невідома особа скоїла крадіжку її мобільного телефону. Сума матеріального збитку становить 4000 гривень. Вжитими заходами викрито Юрія, 1993 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся мешканець с. Озерне, 1945 р.н., який повідомив, що невідома особа з дачної ділянки садового товариства скоїла крадіжку металевої решітки. Проведеними оперативно-розшуковими заходами було викрито жителя міста, 1991 р.н. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від керівника магазину побутової техніки про те, що невідома особа скоїла крадіжку мобільного телефону, вартістю 2299 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито Анатолія, 1980 р.н., у якого було виявлено викрадене майно.

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Наталії 1983 р.н. про те, що на пляжі у її 15-річного сина невідома особа викрала мобільний телефон, вартістю 2000 гривень. Вжитими заходами працівники СКМСД викрили ровесника хлопця, від якого отримано правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

До чергової частини Роздільнянського РВ надійшла заява від 35-річного жителя с. Яковлівка про те, що невідома особа з його домоволодіння викрала садовий інвентар та музичний центр. Сума матеріального збитку становить 850 гривень. Вжитими заходами викрито 28-річного односельця потерпілого, від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення. 

До Ізмаїльського МВ із заявою звернулась 21-річна жінка про те, що невідома особа з під’їзду будинку скоїла крадіжку велосипеду та дитячої коляски. Загальна сума матеріального збитку становить 1200 гривень. Вжитими заходами викрито 39-річного та 30-річного жителів міста, від яких надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...