Українка на кордоні намагалася видати себе за громадянку Нідерландів і дати хабара

Співробітники Внутрішньої та власної безпеки Державної прикордонної служби України задокументували факт пропонування хабара співробітнику прикордонного відомства.

Сьогодні в пункт пропуску «Шегині» прибула жінка, яка прямувала до Польщі. Під час здійснення заходів контролю прикордонники Мостиського загону з’ясували, що вона видавала себе за громадянку Нідерландів, а насправді ж виявилася громадянкою України.

ДПСУ

За сприяння у безперешкодному перетині державного кордону та не притягнення її до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 204-1 КУпАП, жінка запропонувала співробітникам прикордонного відомства неправомірну грошову винагороду у розмірі 1000 гривень.

Співробітники Внутрішньої та власної безпеки Державної прикордонної служби України задокументували факт пропонування хабара співробітнику прикордонного відомства. Про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» направлено повідомлення до Нацполіції. // ДПСУ

You may also like...