Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 24-25.08.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 287 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

В ході проведення оперативно розшукових заходів працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито мешканця Одеської області, який шляхом застосування фізичної сили вчинив крадіжку барсетки 26-річного мешканця Донецької області. Вказані відомості слідчим внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманого відпущено під зобов’язання. Наразі триває досудове розслідування.

Співробітниками Суворовського РВ по гарячих слідах затримано Ігоря, 1992 р.н., який на вул. Добровольського шляхом ривка відкрито заволодів золотими прикрасами одеситки, 1985 р.н. Сума матеріального збитку склала 6600 гривень.

До Приморського РВ надійшла заява від Кирила, 1989 р.н., про те, що невідомий злочинець, шляхом ривка відкрито заволодів його гаманцем та мобільним телефоном, чим спричинив матеріальний збиток на суму 1200 гривень. Вжитими заходами викрито Михайла, 1988 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Таїровського ВМ надійшла заява від Юрія, 1980 р.н., про те, що невідомий зловмисник з парадної будинку на вул. Ак.Глушко таємно викрав велосипед, вартістю 5000 грн. Вжитими заходам викрито Дмитра, 1975 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До чергової частини Порторфранківського ВМ надійшла заява від 29-річної Тетяни щодо вжиття заходів до малознайомого чоловіка, який шляхом вільного доступу, з її сумки вчинив крадіжку фотоапарату. Сума матеріального збитку склала понад п’ять тисяч гривень. В ході відпрацювання заяви потерпілої, правоохоронцями викрито 31-річного одесита. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...