На Київщині син після пиятики зарізав власну матір

Днями до чергової частини Фастівського міського відділу міліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що за місцем проживання 65-річної жінки виявлено її тіло з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Як з’ясували правоохоронці, літня жінка останнім часом любила хильнути зайвого. А товаришем по чарці у неї був рідний син, з яким вона проживала разом. І той день не став винятком. Коли вони удвох добряче випили оковитої, матір почала дорікати свого нащадка у тому, що той забагато вживає горілки, що йому потрібно кинути пити і братися за розум. Сп’янілий син не довго слухав настанови матері – схопив кухонний ніж та наніс удар бідоласі у груди. В цей час за речами до квартири зайшов колишній квартирант, який і повідомив про скоєне до міліції.

За даним фактом слідчим відділом Фастівського МВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі 38-річним підозрюваний, який вже мав проблеми з законом, затриманий та надає правдиві покази. Йому загрожує покарання у вигляді позбавленням волі від семи до п’ятнадцяти років. Досудове слідство триває.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 

You may also like...