Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 05.09.2014

В столиці за 4 вересня інспектори ДАІ виявили 574 порушеня Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 168 водіїв; правил зупинки і стоянки – 57, без необхідних документів – 45. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 40 водіїв, а з початку року – 9333. 

ДАІ нагадує, що в столиці з 20 серпня по 20 вересня тривають профілактичні заходи під назвою «Увага! Діти на дорозі». Головною метою є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах. Інспектори ДАІ лише за добу виявили 60 пішоходів – порушників та 70 водіїв, які порушили правила проїзду пішохідних переходів. Крім того, до відповідальності притягнуто 10 водіїв, які рухались тротуарами та пішохідними доріжками.

Вчора, зареєстровано 5 ДТП (2 наїзди на пішоходів), в яких 5 людей отримали травми. Шановні водії! Будьте уважні, на дорозі – діти! Неухильно дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху – наближаючись до пішохідних переходів – зменшуйте швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном.

За минулу добу, в столиці зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами у наступних районах: Дарницький – автомобіль «TOYOTA PRADO», номерний знак АА3788ЕВ, 2006 року випуску, сірого кольору; Подільський – «ГАЗ-2410», н.з. АІ5764АА, 1972 р.в., білого кольору та «VOLKSWAGEN GOLF», н.з. АА6612МІ, 2012 р.в., сірого кольору; Печерський – «TOYOTA CAMRY», н.з. АА3273ОВ, 2012 р.в., сірого кольору; Шевченківський – мотоцикл «YAMAHA YZF-R1», н.з. АА9766АА, 2010 р.в., жовтого кольору та автомобіль «CHEVROLET AVEO», н.з. АА4481ТС, 2011 р.в., червоного кольору. Прийнято міри розшуку.

В столиці за підробку номерів агрегатів затримано водія

у Деснянському районі, 4-го вересня, інспектори полку ДПС ДАІ на вулиці Братиславській за порушення правил дорожнього руху зупинили водія автомобіля «VOLKSWAGEN GOLF».При перевірці було встановлено, що реєстраційний номер агрегату кузова змінено кустарно. Щось пояснити з приводу цього факту 23-річний киянин не зміг. Факт підробки номерів агрегатів підтвердила і експертиза. Для з’ясування всіх обставин водія було затримано і доставлено до райуправління міліції. Того ж дня, працівники ДАІ за порушення правил зберігання мисливської зброї затримали чоловіка. Аби з’ясувати всі обставини громадянина доставили до підрозділу дозвільної системи.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ

 

You may also like...