Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 197 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від 27-річного одесита про те, що на вул. Ак.Вільямса невідомий чоловік, шляхом ривка, відкрито заволодів його майном, чим спричинив матеріальний збиток на суму 4900 грн. Вжитими заходами викрито Константна, 1989 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Роздільнянського РВ надійшла заява від директора ТОВ, про те, що невідомий зловмисник проник до складського приміщення товариства, звідки викрав кабельну продукцію на суму понад 9000 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні кримінального правопорушення викрито 21-річного Павла, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Приморського РВ надійшла заява від Яни, 1975 р.н., щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка скоїла крадіжку її велосипеда, який знаходився біля паркану будинку. Сума матеріального збитку становить 6000 гривень. В ході відпрацювання потерпілої правоохоронцями викрито 38-річного Мирона, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась ізмаїльчанка, 1954 р.н., яка повідомила, що невідома особа за місцем її мешкання скоїла крадіжку грошей в сумі 200 грн. Вжитими заходами викрито ізмаїльчанина, 1998 р.н. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...