На Сумщині юнаки на викраденому авто скоїли ДТП

У суботу, 11 жовтня, до Сумського міськвідділу Управління МВС України в Сумській області звернувся 37-річний мешканець міста Суми, та повідомив, що в період часу з 07-ї години до 14-ї години 30-ти хвилин по вулиці Шевченка невстановлені особи незаконно заволоділи належним йому автомобілем «ВАЗ 2101», зеленого кольору. 

Довго шукати автомобіль правоохоронцям не довелося.

Близько, 14-ї години на перехресті вулиць В’ячеслава Чорновола – Іллінської в місті Суми сталась дорожньо-транспортна пригода.
За попередніми даними 21-річний водій керуючи транспортним засобом «ВАЗ2101», рухався по вулиці Іллінській, на перехресті з вулицею В’ячеслава Чорновола, здійснив проїзд на червоний сигнал світлофора, після чого допустив зіткнення з автомобілем «ГАЗ 2705», що рухався по вулиці В’ячеслава Чорновола в напрямку вулиці Металургів.

Від удару автомобіль «ГАЗ 2705» перекинувся на ліву сторону та зіткнувся з автомобілем «Peugeot Boxer», який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП 20-річний пасажир автомобіля «ВАЗ 2101» отримав тілесні ушкодження, з якими доставлений до лікарні.
Як згодом встановили правоохоронці, кілька годин тому автомобілем «ВАЗ 2101» незаконно заволоділи.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за статтями 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» та 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального Кодексу України.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Сумської області)

You may also like...