На Київщині нетверезий водій збив на переході жінку з коляскою та утік з місця ДТП

Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем «МОСКВИЧ 412», допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну частину по пішохідному переходу, з дитиною в колясці. 
Внаслідок автопригоди жінка та однорічна дитина отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Васильківської центральної районної лікарні.

У ході проведення розшукових заходів працівники Державтоінспекції Київської області встановили та затримали 37-річного чоловіка. Правоохоронці з’ясували, що саме цей горе-водій, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керуючи вищевказаним транспортним засобом, допустив наїзд на пішоходів та залишив місця пригоди.

Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Державтоінспекція Київської області вкотре звертається до водіїв! Якщо ви стали учасником дорожньо-транспортної пригоди, ні в якому разі не залишайте місце аварії, надайте першу медичну допомогу потерпілому, викличте швидку допомогу та співробітників ДАІ, адже окрім кримінальної відповідальності є ще й людська совість.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби
ДАІ Київської області)

You may also like...