У Києві 72-річна пенсіонерка розгорнула власний наркобізнес

Правоохоронці викрили зловмисницю під час збуту у столиці великої партії сильнодіючих лікарських засобів.

 Як встановлено досудовим розслідуванням, торгувати забороненими препаратами пенсіонерка почала ще рік тому.
Відомо, що у минулому жінка працювала лікарем, а потім стала власницею мережі аптек. Оскільки легальний бізнес був невдалим, пенсіонерка зайнялася більш прибутковою справою, а саме продажем заборонених лікарських препаратів «Соннат» та «Димедрол». Незаконну діяльність вона розгорнула в офісі на проспекті Перемоги та долучила до неї ще й рідну сестру, також пенсіонерку.
Зловмисниць було викрито під час оперативної закупівлі 1000 таблеток заборонених лікарських засобів. Їхня вартість склала майже 4 тис. гривень. Окрім того, у ході обшуків, проведених в офісі та за місцем проживання пенсіонерок, правоохоронці вилучили ще понад 7 тис. таблеток аналогічних медпрепаратів.
Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 321 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин).
На час досудового розслідування 72-річній підозрюваній обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з одночасним визначенням розміру застави у сумі 48 тис. гривень.
По вилученим засобам призначено хімічні експертизи.
Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється прокуратурою Дніпровського району столиці.

Прес-служба прокуратури міста Києва

You may also like...