Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 19.01.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 19 січня

17 січня до працівників Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернулась безробітна, 60-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що 7 січня о 21.00 біля будинку по пр. Дружби народів, невідомий, шляхом ривка з руки, заволодів мобільним телефоном. Збиток – 200 гривень. За вчинення злочину був встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 44-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

 

За грабіж майна у 69-річного громадянина, який мав місце 3 січня в м. Нікополь був доставлений до міськвідділу та опитаний безробітний, раніше судимий, 38-річний місцевий житель. В ході проведення слідчих заходів було встановлено причетність зловмисника до пограбування 40-річного громадянина, що мало місце 7 січня. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

За грабіж майна у 36-річної громадянки, який мав місце 14 січня у м. Дніпропетровськ, встановлений безробітний, раніше судимий 33-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

18 січня до Криворізької лікарні з власної квартири по вул. Ватутіна, із проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини був доставлений безробітний, 40-річний господар оселі. Чоловіка після надання первинної медичної допомоги, було госпіталізовано до реанімаційного відділення даної лікарні. Встановлено, що о 06.00 за місцем мешкання між потерпілим та його безробітною 30-річною співмешканкою, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин виникла сварка, під час якої жінка кухонним ножем спричинила потерпілому вищевказане тілесне ушкодження. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 

18 січня до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління по телефону спецлінії «102» звернулась безробітна, 30-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 17.15 у під’їзді її по вул. Космонавтів, безробітний, 26-річний колишній чоловік, шляхом ривка заволодів ланцюжком з жовтого металу. Збиток – 6 344 гривень. Наразі, за цим фактом ведеться слідство.

 

18 січня до працівників Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернулась безробітна, 35-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що 17 січня о 16.00 біля бару по пр. Металургів, безробітний, 24-річний місцевий житель шляхом ривка, заволодів сумочкою з гаманцем із грошима у сумі 600 доларів США та сережками з жовтого металу. Частину викраденого – сережки із жовтого металу вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

 

За грабіж у 32-річного громадянина, який мав місце 28 грудня 2014 року був встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 30-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...