Трьох осіб засуджено до довічного позбавлення волі за подвійне вбивство

Вироком Жовтневого районного суду трьох мешканців Миколаївської області засуджено до довічного позбавлення волі із конфіскацією майна за вбивство двох чоловіків у травні 2014 року у Снігурівському районі.

 Як встановлено у ході судового слідства, 7 травня близько 22.00 години засуджені на автомобілі марки «ВАЗ-2102» прибули до ставка штучного призначення, розташованого поблизу с. Поляна Снігурівського району з метою незаконного вилову риби. 

Через деякий час до місця їх знаходження на автомобілі марки «ВАЗ-2121» під’їхали двоє місцевих мешканців, які почали висловлювати претензії з приводу незаконного вилову риби зі ставку. Після чого зав’язалася бійка, в ході якої засуджені вбили чоловіків. 

З метою приховання слідів вчиненого злочину, зловмисники перевезли тіла потерпілих у автомобілі марки «ВАЗ-2121» за три кілометри від місця скоєння злочину та підпалили його. 

Окрім цього, один із засуджених із салону автомобіля потерпілих викрав гроші та особисті речі, які належали одному із чоловіків. 

Державним обвинуваченням, яке підтримувалось прокуратурою Миколаївської області, повністю доведено вину зловмисників у інкримінованих їм кримінальних правопорушеннях, передбачених п.1, п.12 ч.2 ст.115, ч.2 ст.289 та ч.1 ст.185 КК України (умисне вбивство двох осіб, вчинене за попередньою змовою групою осіб, незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжка).

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

You may also like...