Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 20.02.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 20 лютого

19 лютого до працівників Новомосковського міськвідділу міліції від громадян надійшло повідомлення про те, що у приватному будинку по вул. Червоних партизан у с. Вільне, виявлено труп безробітної, 28-річної громадянки. Встановлено, що о 03.00, потерпіла разом зі своїм безробітним, раніше судимим 37-річним чоловіком розпивала спиртні напої. В ході раптово виниклої сварки, чоловік руками та ногами наніс їй декілька ударів по тулубу. Від отриманих поранень жінка згодом померла. За цим фактом слідчим відділом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

 

19 лютого до працівників АНД РВ Дніпропетровського міського управління звернулась 25-річна продавчиня. Заявниця повідомила про те, що 10 лютого о 17.30 у магазині по вул. Желваковського, безробітний 28-річний житель м. Новомосковська під погрозою застосуванням фізичного насилля, заволодів двома мобільними телефонами та грошима у сумі 1 000 гривень. За цим фактом слідчим відділом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

За грабіж у 17-річного молодика, який мав місце 22 листопада в м. Дніпропетровськ були встановлені та опитані троє молодиків віком від 16 до 19 років. За цим фактом слідчим відділом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

За грабіж у 67-річної громадянки, який мав місце 8 лютого в м. Марганець був встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 31-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...