До уваги водіїв! У центрі Києва 22 лютого тимчасово заборонено рух

Столична Державтоінспекція інформує водіїв, що згідно розпорядження КМДА, під час проведення заходів з нагоди вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні у центральній частині міста діятимуть обмеження в русі транспорту:

22 лютого, з 11 до 15 години,  від Прорізної до Європейської площі. Зокрема, під час Ходи пам’яті з 11 години 30 хвилин до 15 години наступними вулицями: перетин Ольгинської та Інститутської – Інститутською – Шовковичною – Грушевського – Європейська площа – Хрещатик – Майдан незалежності.  

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху, зокрема пересування учасників заходів, Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням не залишати транспорт з порушенням правил, а також не паркувати автотранспорт на тротуарах та проїзній частині вищезазначених вулиць.

Також, Державтоінспекція міста Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та неухильно дотримуватись ПДР.

 Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ міста Києва)

You may also like...