Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16.03.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 196 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Малиновського РВ надійшла заява від Галини, 1960 р.н., про те, що невідомий у її сина викрав золотий ланцюжок з хрестиком. Сума збитку становить 11500 гривень. Вжитими заходами викрито одесита, 1983 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. Речові докази вилучено. 

До Приморського РВ надійшла заява від 23-річного чоловіка про те, що невідома особа, пошкодивши металопластикове вікно, проникла до кімнати гуртожитку, звідки вчинила крадіжку його шкіряної куртки та грошей. Потерпілому завдано матеріальної шкоди в розмірі 2500 гривень. Вжитими заходами працівниками міліції викрито Андрія, 1996 р.н., який зізнався у вчинені вказаного злочину. Згідно чинного законодавства правопорушникові загрожує покарання згідно статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей Приморського РВ викрито раніше засудженого 21-річного Анатолія, який вчинив крадіжку двох комп’ютерів, двох системних блоків, магнітоли та грошей в сумі понад двох тисяч гривень з офісного приміщення. Сума матеріального збитку становить тридцять п’ять тисяч гривень. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство. 

Працівниками Роздільнянського РВ викрито 34-річного Романа, який, увійшовши в довіру до місцевої жительки, 1981 р.н., шахрайським шляхом заволодів її ноутбуком. Збиток становить 6000 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. 

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 40-річна жителька селища Сергіївка, яка повідомила, що з сусідського помешкання, за яким вона наглядає, невідома особа викрала електроінструменти на суму 1000 гривень. Вжитими заходами особу зловмисника встановлено та затримано. Ним виявився інший сусід потерпілої. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Працівниками полку патрульної служби затримано Олександра, 1974 р.н., який, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, здійснив постріл з мисливської рушниці у вхідні двері свого сусіда, 1994 р.н. З місця скоєння злочину вилучено гладкоствольну мисливську рушницю та металеві предмети у вигляді дробі. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. 

Працівниками сектору БНОН Котовського МВ викрито 33-річного Олега, який надав свою оселю для виготовлення та вживання наркотичних засобів своєму знайомому. Стосовно даного громадянина відкрито кримінальне провадження за ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 

До чергової частини Котовського МВ надійшла заява від 56-річного котовчанина про те, що з його домоволодіння невідомі викрали газову плиту і газовий балон. Вжитими заходами було встановлено, що дане кримінальне правопорушення вчинив Леонід, 1995 р.н. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 27-річний Арсен, який повідомив, що невідома особа проникла до салону його автомобіля, звідки скоїла крадіжку особистого майна та документів. Вжитими заходами був встановлений 25-річний Дмитро. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

До Ізмаїльського МВ звернулась жителька міста, 1967 р.н., яка повідомила, що працівник розважального закладу скоїв крадіжку грошей в сумі 1250 гривен та мікрохвильової печі. В ході проведення заходів по розкриттю даного злочину, працівниками міліції була встановлена мешканка села Озерне, 1994 р.н. Жінка зізналася у скоєнні крадіжки, пояснив, що викрадені гроші витратила на особисті потреби. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...