Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 25.03.2015

 У столиці 24 березня працівники ДАІ виявили 398 порушень правил дорожнього руху. 

Інспектори ДАІ до відповідальності притягнули 107 водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, 34 – за порушення правил зупинки та стоянки, 16 – за порушення правил проїзду перехресть, за керування автомобілем без необхідних документів – 23. Крім того, за керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 27 водіїв. Крім того, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 49 керманичів та виявлено 52-х пішоходів-порушників.

У вівторок, в столиці зареєстровано шість дорожньо-транспортних пригод, в яких 10 осіб отримали травми. Серед травмованих троє неповнолітніх. ДАІ звертає увагу, що погана видимість та нехтуванням учасниками дорожнього руху правилами безпеки на дорозі нерідко стають причинами дорожньо-транспортних пригод. Водії, зверніть увагу! Тривають шкільні канікули і діти більше часу проводять на вулиці! Наближаючись до пішохідних переходів знижуйте швидкість до мінімуму. А пішоходам радимо мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

У Києві невідомі особи за добу викрали мотоцикл та три авто.

Столичні правоохоронці, 24 березня, зареєстрували чотири незаконних заволодіння транспортними засобами. Крадіжки зафіксовані у наступних районах: Дарницькому, з вулиці Затишної, викрадено мотоцикл «HONDA PC36», н.з. АА0234АА, 2005 р.в., чорного кольору; Святошинському, з вулиці Зодчих, «ВАЗ 217030», н.з. АА5199КК, 2008 р.в., сірого кольору; Шевченківському, з вулиці О. Гончара – «OPEL OMEGA», н.з. СВ2099АМ, 1990 р.в., синього кольору; Голосіївському, з проспекту Науки, – «DAEWOO LANOS», н.з. АА4228МО, 1998 р.в., сірого кольору. Вжиті заходи розшуку.

Нагадаємо, що в столиці з початку року викрадено 248 транспортних засобів. Зокрема, уночі зареєстровано 175 незаконних заволодінь. Транспортні засоби викрадають переважно у дворах будинків. Державтоінспекція закликає водіїв заздалегідь подбати про свій транспорт! Обладнайте його додатковими пристроями проти викрадення. За можливості залишайте автомобілі на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах. Також не варто провокувати злодіїв – у жодному разі не залишайте в машині документи, гроші та інші цінні речі. Виходячи з авто, не забувайте його замикати і ставити на сигналізацію.

Запам’ятайте! Якщо у вас викрали автомобіль, необхідно негайно зателефонувати за номером «102» і повідомити про це, вказавши державний номер автомашини, марку, колір, особливі ознаки та номери агрегатів. Своєчасне звернення до міліції збільшує шанси знайти авто.

Натомість, 24 березня,працівники ДАІ виявили чотири автомобілі, що значились у розшуку, а саме:«DAEWOO LANOS», «GEELY CK», «MERCEDES-BENZ S500» та «LDV 400 CONVOY». Крім того, інспектори ДАІ в Солом’янському районі, затримали громадянина за нанесення тілесних ушкоджень іншому чоловіку.Правопорушника доставлено до райуправління міліції.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохідний перехід», «Рядність», «Перевезення продукції тваринного походження», «МАФ», «Первоцвіт» та «Акциз».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ в м. Києві

You may also like...