Працівники ДАІ Запоріжжя виявили автівку, в якій перевозили тіло мертвої людини (ФОТО, ВІДЕО)

На місце події працівники ДАІ викликали слідчо-оперативну групу. Куди саме і чому «екіпаж» ВАЗу перевозив труп чоловіка наразі з’ясовують слідчі.

Подія сталася ввечері 8 квітня, близько 21-ї години, у Бердянську. Автопатруль ДАІ подав вимогу про зупинку водієві автомобіля «ВАЗ-2106», проте керманич авто вимогу правоохоронців проігнорував та продовжив рух. Після переслідування на вул. Руднєвої автомобіль нарешті зупинився.

При перевірці документів було встановлено, що керує ним 40-річний місцевий мешканець, а в салоні знаходились ще двоє пасажирів. Водій весь час вів себе підозріло, нервував, постійно оглядався назад.

При огляді автомобіля, на задньому сидінні знаходився великий чорний пакет. На запитання – «Що в пакеті?», 40-річний чоловік відповів, що перевозить інструменти.

Інспектор ДАІ присвітив ліхтарем та чітко побачив, як з пакету видно голову людини. Водію нічого не залишилось окрім зізнання про те, що він перевозить труп чоловіка.

Труп

Керманич з пасажирами, які перебували у автомобілі затримані.

За фактом скоєння злочину на місце прибула слідчо-оперативна група Бердянського відділу міліції.

Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, попередня кваліфікація ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

You may also like...