Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.05-01.06.2015

Упродовж трьох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 407 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Суворовського РВ звернувся житель району з заявою щодо вжиття заходів до невстановлених осіб, які шляхом пошкодження замка проникли до його гаража на вул.Затонського та незаконно заволоділи автомобілем ВАЗ-21053. У вчиненні вказаного кримінального правопорушення працівниками міліції викрито Дмитра, 1984 р.н., та Олександра, 1988 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Овідіопольського РВ надійшло повідомлення з лікарні про те, що до закладу госпіталізовано 50-річного жителя смт.Великодолинське з тілесними ушкодженнями. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито односельця потерпілого, який, під час спільного вживання спиртних напоїв та виниклої сварки, наніс тілесні ушкодження чоловіку. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

Працівниками Балтського РВ викрито 57-річного Сергія, який незаконно заволодів автомобілем 23-річного Вадима. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Викрадений автомобіль повернуто власнику.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Київського району міста, викрито 32-річного жителя Київської області, який відкрито заволодів сумкою з грошима та документами 53-річного одесита. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Триває слідство.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Малиновського району міста, викрито 56-річну жінку, яка скоїла крадіжку товару з магазину побутової хімії. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Київського району міста, викрито Сергія 1986 р.н., який з застосуванням насилля відкрито заволодів золотими прикрасами 19-річного Сергія. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...