Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08.06.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 243 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Юлії, 1987 р.н., про те, що на вул. Довга невідомий чоловік шляхом ривка заволодів її золотим ланцюжком з хрестиком. Сума матеріального збитку становить три тисячі гривень. Вжитими заходами викрито Владислава, 1988 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 73-річна жителька міста та повідомила, що невідома особа з сумки викрала її гаманець з грошима. Сума матеріального збитку становить 800 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 42-річну жительку міста. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 60-річний Олександр, який повідомив, що невідома особа проникла до його будинку, звідки скоїла крадіжку електричної турбінки. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 18-річного Івана. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 46-річний Олега, який з подвір’я будинку скоїв крадіжку велосипеда 56-річної Вікторії. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівники Суворовського РВ викрили Володимира, 1994 р.н., який, пошкодивши двері, проник до підсобного приміщення будинку по вул. Отамана Чепіги, звідки таємно викрав спортивний велосипед та машинку для різання плитки. Сума завданого матеріального збитку склала 6400 гривень. Речові докази вилучено.

Працівниками відділення міліції «Ланжерон» викрито 56-річного Володимира, який, перебуваючи на пляжі, скоїв крадіжку мобільного телефону у 24-річного Валентина. Правопорушник визнав свою провину. Йому загрожує покарання, передбачене статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ надійшла заява від Олександра, 1981 р.н., про те, що невідома особа на вулиці шляхом ривка заволоділа його мобільним телефоном. Сума матеріального збитку становить понад одну тисячу гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито 30-річного Вадима, який зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...