До уваги водіїв! Штормове попередження по Україні!

За прогнозами синоптиків у другій половині дня 15 червня в західній частині, 16 червня в країні, окрім східної частини, вночі і Приазов’я, грози, місцями сильні зливи, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с, 15 червня в західній частині подекуди 24 м/с.

ДАІ України закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, відмовтеся від ризикованих маневрувань.

Пам’ятайте, що в дуже сильний дощ краще зупинитися та перечекати негоду. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію.

За недостатньої видимості, а особливо з настанням сутінок, водіям і пішоходам рекомендується обов’язково виділити себе на дорозі. Водії повинні завчасно включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи – по можливості використовувати світлий одяг і світлоповертаючі елементи, що дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі та відповідно зреагувати.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

You may also like...