У столиці «за гарячими слідами» затримано викрадача авто

У четвер, 18 червня, близько сьомої години ранку, під час нагляду за дорожнім рухом на стаціонарному посту ДПС «Богатирська», спрацювала система «Відеоконтроль – Рубіж». Даний комплекс зафіксував рух автомобіля «IVECO 35.10», що знаходився в розшуку.

Зупинивши транспортний засіб, інспектори ДПС пояснили водієві причину зупинки та попросили пред’явили документи для перевірки. За кермом білого авто перебував 28-річний мешканець Житомирської області.

Як виявилося, керманич і гадки не мав про те, що його автомобіль розшукується як транспортний засіб, яким незаконно заволоділи 16.06.2015 року з вулиці Княжий Затон, 17.

Наразі транспортний засіб доставлено до Дарницького райуправління, за вищевказаним фактом розпочате кримінальне провадження за ч.1 статті 289 Кримінального Кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція зазначеної статті передбачає штраф від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.

УДАІ міста Києва

You may also like...