Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16.07.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 257 заяв та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Суворовського РВ викрито 22-річну Ганну, яка викрала гроші з сумки 24-річної одеситки. Сума матеріального збитку становить 3000 гривень. Від правопорушниці надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення та вилучено речові докази.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 28-річна Ірина, яка повідомила, що невідома особа з її будинку скоїла крадіжку побутової техніки. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 25-річного Івана. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від 25-річної жительки міста про те, що невідома особа з її сумки викрала мобільний телефон. Сума матеріального збитку становить 6000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 48-річного Ігора, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 27-річного ізмаїльчанина, який шахрайським шляхом заволодів мобільним телефоном та грошима в сумі 600 гривень, які належать 50-річного місцевому жителю. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Працівниками Котовського МВ викрито 58-річного жителя с.Затишшя, у якого під час санкціонованого обшуку виявлено та вилучено 48 патронів калібру 7,62 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи. Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від 18-річної жительки міста про те, що невідома особа скоїла крадіжку її мобільного телефону. Сума матеріального збитку становить 2700 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 26–річного Артема, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...