Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 07.09.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 74 заяви та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Котовського МВ звернувся 24-річний Леонід, який повідомив, що в інтернет-клубі у нього було викрадено мобільний телефон вартістю 1000 гривень. Вжитими заходами встановлено, що правопорушення вчинив раніше неодноразово судимий Микола, 1981 р.н., який дав правдиві свідчення. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Приморського РВ надійшла заява від 40-річного Сергія про те, що, перебуваючи на перехресті вулиць Мала Арнаутська та проспект Олександрівський, невідома особа шляхом ривка заволоділа його мобільним телефоном. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито 43-річного мешканця Одеської області. У правопорушника правоохоронці вилучили речовий доказ, який повернули законному власникові. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівниками Портофранківського ВМ викрито раніше засуджену за крадіжку Ірину, 1977 р.н., яка викрала у Вікторії, 1984 р.н., сумку з грошима та мобільним телефоном. Сума матеріального збитку становить чотири тисячі гривень. Правопорушниця визнала свою провину. Їй загрожує покарання, передбачене ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Під час патрулювання співробітниками Білгород-Дністровського МВ було зупинено 25-річного жителя міста, у якого при огляді виявлено та вилучено паперовий пакунок з речовиною рослинного походження, зовні схожою на марихуану та пристрій для вживання наркотичних засобів. Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...