Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 14.09.2015

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 14 вересня

12 вересня до Криворізького міського управління по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що до лікарні було госпіталізовано безробітного 46-річного місцевого мешканця, якого бригадою швидкої допомоги було доставлено від одного з під’їздів по вул. Ватутіна. Встановлено, що 11 вересня о 23.30 потерпілий спільно зі своїм безробітним, 31-річним знайомим розпивали алкогольні напої. О 23.35 до них підійшов їх раніше судимий, 53-річний знайомий, з яким у чоловіків виникла сварка, яка переросла в бійку. Під час бійки зловмисник з кишені штанів дістав кухонний ніж та наніс потерпілому один удар в область грудної клітини після чого з місця події втік. Наразі, зловмисник затриманий. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Криминал13 вересня до працівників Криворізького міського управління з лікарні надійшло повідомлення про те, що до них бригадою швидкої медичної допомоги від будинку по вул. Мусоргського із закритою травмою черева, в стані алкогольного сп’яніння було госпіталізовано безробітного, 38-річного місцевого жителя. Чоловік пояснив лікарям, що тілесні ушкодження йому спричинив невідомий чоловік на ринку по вул. Щепкіна. За вчинення злочину був встановлений та доставлений до міліції 48-річний місцевий житель. Зловмисник 12 вересня о 23.00 розпивав з потерпілим спиртні напої. На ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, між чоловіками виникла сварка під час якої зловмисник вдарив потерпілого декілька разів ногами в черево. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

13 вересня до працівників Дніпропетровського міського управління по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення від 38-річної місцевої жительки про те, що 12 вересня о 23.00 біля будинку по вул. Донецьке шосе малознайомий чоловік спричинив її безробітному, раніше судимому 31-річному чоловіку колото-різане поранення. За вчинення злочину був встановлений безробітний, раніше судимий 34-річний місцевий житель. Зловмисник під час спільного розпиття спиртних напоїв з потерпілим, в ході раптово виниклої сварки, кухонним ножем наніс останньому один удар, після чого з місця злочину зник. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...