Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 05.10.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 75 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

 

Працівниками Кілійського РВ викрито раніше засудженого 36-річного Василя, який під час спільного вживання спиртних напоїв з 51-річним Олександром наніс останньому тілесні ушкодження, від яких той помер на місці. Правопорушника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Одесса

До Приморського РВ надійшла заява від 21-річної Діани щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка шляхом ривка заволоділа її ланцюжком з хрестиком. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито раніше засудженого 38-річного Віктора, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом триває розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 45-річний мешканець міста, який повідомив, що невідома особа з салону його автомобіля скоїла крадіжку авто магнітоли, травматичного пістолету «Форт 12Р», в магазині якого знаходилось сім патронів, та іншого майна. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 30-річного жителя міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Шевченківського ВМ звернувся 26-річний одесит з заявою про те, що невідома особа, знаходячись на алеї в «Аркадії», порушуючи громадський порядок, завдала йому тілесних ушкоджень предметом, зовні схожим на кастет. Вжитими заходам у вчиненні кримінального правопорушення працівниками карного розшуку викрито 20-річного Владислава, у якого правоохоронці вилучили речовий доказ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Працівниками Білгород-Дністровського МВ викрито двох неповнолітніх жителів міста, які шляхом ривка незаконно заволоділи двома мобільними телефонами двох 16-річних парубків. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

До Ізмаїльського МВ із заявою звернулась 46-річна Марія, яка повідомила, що невідома особа скоїла крадіжку її велосипеду. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 30-річного Юрія. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...