На Рівненщині затримано водія-іноземця, який підозрюється в скоєнні смертельної ДТП

Працівники Державтоінспекції Рівненської області оперативно розшукали автомобіль та водія, який підозрюється в наїзді на пішохода та залишенні місця події.

31 жовтня, близько 19 години, на автодорозі «Київ-Чоп» в селі Привільне, Дубенського району водій автомобіля «МАN» з напівпричіпом здійснив наїзд на 52-річного мешканця міста Дубно та зник з місця події у невідомому напрямку.

затримано водія-іноземця

 

Внаслідок наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження, виявилися несумісними з життям.

На розшук зниклого автомобіля, що підозрюється в скоєнні ДТП із смертельним наслідком, черговим по УДАІ УМВС відразу було орієнтовано всі наряди, які несли службу на автодорозі «Київ-Чоп» та прилеглих районах області.

І вже менш ніж за годину працівники ДАІ з обслуговування стаціонарного посту №3 помітили та зупинили автомобіль «МАN» з характерними ознаками для даної ДТП на 325 кілометрі автодороги «Київ-Чоп». Також затримано і водія, який керував автівкою. Ним виявився 33-річний мешканець однієї з Республік.

На місце події працівниками ДАІ було викликано слідчо-оперативну групу Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області. Автомобіль затримано та поміщено на стоянку «Богдан» Здолбунівського району.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Рівненської області)

You may also like...