На Сумщині 28-річний молодик підрізав неповнолітнього брата своєї дружини

У Ромнах 28-річний молодик, обурений зауваженням неповнолітнього брата своєї дружини, схопився за ножа. Проте згодом отямився, і, надавши хлопцю першу медичну допомогу, сам викликав «швидку».

До чергової частини Роменського відділу поліції від лікаря райлікарнінадійшло повідомлення про те, що з тілесними ушкодженням у вигляді різаної рани лівого плеча за медичною допомогою звернувся 17-річний житель району.

Працівники поліції провели розслідування та встановили, що тілесні ушкодження заявник отримав від 28-річного родича. Того дня потерпілий гостював у своєї заміжньої сестри. Спочатку родичі мирно сиділи, спілкувались, та потім неповнолітній зробив зауваження шуряку: мовляв, той безробітній, ще й вдома жінці нічим не допомагає. І запропонував свою допомогу. Почувши це, молодий чоловік обурився, схопився за ножа, і вдарив родича в руку.

Переляканий юнак втік на вулицю, проте, заспокоївшись, повернувся. Господар же, отямившись та зрозумівши свою провину, надав потерпілому першу медичну допомогу, а вже потім викликав «швидку».

Наразі по даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження) та проводять подальшу перевірку. За вчинене підозрюваному загрожує штраф або виправні роботи.

Сектор комунікації ГУНП України в Сумській області

You may also like...