Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 05.04.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 61 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 29-річного зловмисника, який в березні п.р., шляхом обману, заволодів мопедом одесита, спричинивши йому майнову шкоду на загальну суму понад 12 тисяч гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення щодо скоєного. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження, за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правопорушник відпущений під особисті зобов’язання. Вживаються заходи щодо вилучення речового доказу.

До Ізмаїльського відділу поліції із заявою звернувся 53-річний мешканець села Озерне, який повідомив, що невідома особа, зламавши навісний замок, проникла у приміщення сараю, звідки скоїла крадіжку його майна. В ході відпрацювання Ізмаїльського району був встановлений раніше судимий 30-річний односелець потерпілого. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 43-річний Ігор, який повідомив, що невідома особа з підвального приміщення скоїла крадіжку його велосипеда. Вжитими заходами викрито 49-річного Семена. Чоловік зізнався у скоєнні крадіжки. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Білгород-Дністровського ВП звернувся 64-річний житель села Шабо та повідомив, що невідомий чоловік, зловживаючи довірою, заволодів грошима в сумі 500 доларів США. Вжитими заходами в вчиненому викрито 49-річного жителя міста. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...