Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11.04.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 77 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції в ході досудового слідства за кримінальним провадженням, розпочатим за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, викрито 26-річного мешканця м.Кілія, який з території стоянки заводу скоїв крадіжку велосипеду. Чоловік зізнався у скоєнні даного злочину. Досудове слідство триває.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулась 43-річна жінка, яка повідомила, що в будинку за місцем мешкання виявила відсутність грошових коштів в сумі 700 доларів США. Вжитими заходами викрито двох неповнолітніх підлітків. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції, в рамках відкритого кримінального провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка)КК України, викрито двох мешканців м.Южне, які наприкінці березня поточного року пошкодили двері дачного будинку в с.Кошари та скоїли крадіжку особистого майна потерпілого. Правопорушникам загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до шести років

До Білгород-Дністровського ВП звернулася 23-річна жителька міста із заявою про те, що невідома особа, шляхом пошкодження замка, проникла до її оселі та викрала біжутерію і нетбук. Вжитими заходами у скоєному викрито 27-річного жителя міста. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...