На Київщині за три місяці 2016 року відсторонено від керма більше 400 нетверезих водіїв

Минулої доби, 20 квітня, працівники поліції столичного регіону, притягнули до адміністративної відповідальності 51-го водія, які не дотримувались вимог правил дорожнього руху.

Найбільш розповсюдженими порушеннями залишаються невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки, перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил проїзду перехресть та пішохідних переходів, а також керування у нетверезому стані.

Вчора, правоохоронці Київщини, які виконують функції із забезпечення безпеки дорожнього руху, виявили та відсторонили від керма п’ятеро водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. За три місяці 2016 року, виявлено 458 відповідних фактів.

Поліція Київщини вкотре закликає водіїв не порушувати Правила дорожнього руху і найголовніше – не наражати на небезпеку своє життя, а так само інших учасників дорожнього руху. Пам’ятайте! П’яний за кермом – Злочинець!

Шановні учасники дорожнього руху! Не залишайтеся байдужими до проблеми пияцтва за кермом і своєчасно інформувати правоохоронні органи про водіїв, які ведуть себе на дорозі неадекватно, керують автомобілем у нетверезому стані. Для цього достатньо набрати номер «102» з будь-якого телефону.

Управління превентивної діяльності
ГУ Національної поліції у Київській області

You may also like...