Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23.05.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 66 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Овідіопольського відділу поліції викрито одеситку, 1992 р.н., яка, знаходячись в с. Новоградівка відкрито викрала у своєї родички, 2001 р.н., планшет вартістю 15000 грн. Від дівчини отримано правдиві свідчення, вона відпущена під особисте зобов’язання.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від жінки, 1976 р.н., про те, що невідома особа в салоні маршрутного таксі з сумки таємно викрала мобільний телефон вартістю 26000 грн. В ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання за гарячими слідами у скоєнні злочину викрито Геннадія, 1978 р.н., від якого отримано свідчення. Вилучено викрадений мобільний телефон.

До Шевченківського відділення поліції надійшла заява від Петра, 1985 р.н., про те, що, у нічний час, на автопарковці невстановлена особа намагалася незаконно заволодіти його автомобілем "Опель Рекорд". Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події у скоєнні злочину викрито Віктора, 2000 р.н., який знаходився за кермом вказаного транспортного засобу.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...