Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 25.05.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 76 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Татарбунарського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя с. Трапівка, 1980 р.н., про те, що в нежилому будинку він виявив труп 41-річної співмешканки. В ході виїзду слідчо-оперативної групи встановлено, що померла спільно з господарем та чотирма друзями вживали алкогольні напої за місцем мешкання. Після чого пізно в ночі лягли спати. Прокинувшись, вранці наступного дня власник будинку виявив відсутність своєї співмешканки за місцем мешкання та почав її шукати та знайшов її труп в сусідньому напівзруйнованому нежилому будинку.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце злочину, під час огляду тіла тілесних ушкоджень характерних для заподіяння умисних тілесних ушкоджень чи смерті не виявлено. Відомості внесено до ЄРДР за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення згідно ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Згідно висновку проведеної експертизи встановлено, що смерть жінки настала в результаті асфіксії. В ході проведення первинних слідчих дій у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито одного з гостей 24-річного односельця, від якого надійшли правдиві свідчення. Йому повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства та затримано згідно ст. 208 КПК України. Нині він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Арцизького відділу поліції.

До чергової частини Котовського відділу поліції зателефонувала жителька с. Липецьке, яка повідомила, що місцевий житель стріляє з невідомого предмету металевими кульками. Співробітниками поліції вилучено два саморобних пристрої, з яких за допомогою сірки і сірників можна відстрілювати металеві кульки. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції звернулася 40-річна одеситка щодо вжиття заходів до невстановленої особи, яка таємно з автомобіля викрала продукти харчування, а саме бараняче м’ясо вагою близько 180 кг. Сума збитку становить 9500 грн. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 33-річного одесита, у якого вилучено речові докази та який надав правдиві свідчення у скоєні ним крадіжки.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернувся 39-річний Віталій, який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку мідного кабелю повітряної лінії зв’язку на вулиці в селі Саф’яни. Вжитими заходами був встановлений 34-річний чоловік, який дав правдиві свідчення у скоєнні крадіжки. Розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
До Малиновського відділу поліції надійшло повідомлення "102", про те, що по вул. Люстдорфська дорога затримано жительку м. Кодима, 1989 р.н., за підозрою у збуті марихуани у подрібненому стані. Наркотичну речовину вона намагалася передати затриманому.
Працівниками Суворовського відділу поліції викрито Дениса, 1981 р.н., який з кіоску по ремонту взуття на ринку «Північний» викрав наручний годинник, інструмент та сітку для ремонту кросівок. Сума збитку становить понад п’яти тисяч гривень.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...