Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21.06.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 74 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 18-річного одесита, який в одному з супермаркетів міста таємно викрав пакунок кави вартістю понад 240 гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського відділення поліції надійшло повідомлення одеситки про те, що невідома особа через незачинені двері її квартири проникла до оселі та викрала два мобільних телефони. Сума збитку становить сім тисяч гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 49-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєні кримінального правопорушення.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від Ірини, 1985 р.н., про те, що невідомий зловмисник з супермаркету по вул. Висоцького викрав жувальні гумки в кількості 27 штук. Сума збитку становить 204 грн. Вжитими заходами у злочину викрито одесита, 1991 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Балтського відділу поліції надійшла заява від жителя с. Чернече, 1955 р.н., про те, що з території його нежилого домогосподарства невідомий зловмисник скоїв крадіжку зимової куртки. Сума збитку становить 500 грн. Вжитими заходами у вчинені злочину викрито односельця заявника, 1990 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...