Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.09.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 68 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся Олександр, 1966 р.н., який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку його грошей в сумі 30 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито Дмитра, 1977 р.н., який дав правдиві свідчення у скоєнні даного злочину. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від одеситки, 1986 р.н., про те, що невстановлений зловмисник відкрито намагався заволодіти її золотим ланцюжком. Сума збитку становить 12000 грн. Вжитими заходами було викрито раніше судимого, 1984 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від Наталії, 1971 р.н., про те, що невідомий зловмисник відкрито заволодів її золотим ланцюжком з хрестиком. Сума збитку становить 7000 грн. Вжитими заходами викрито одесита, 1998 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

До Шевченківського відділення поліції надійшла заява від Артемія, 1983 р.н., про те, що, невідомий зловмисник незаконно заволодів його автомобілем «Toyota Yaris», який, знаходячись на території парковки алеї "Аркадія".

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...