На Сумщині викрили чоловіка, який гнав самогон в промислових масштабах

54-річний житель м. Ромни облаштував в своїй квартирі справжній міні-цех по виготовленню самогону. Під час обшуку поліцейські виявили та вилучили 850 літрів браги та 30 літрів самогону.

Боротьба з самогоноварінням – є одним з пріоритетних напрямків роботи поліції на місцях. Правоохоронці постійно проводять відпрацювання, спрямовані на виявлення осіб, які займаються подібною протиправною діяльністю. Так, в поле зору дільничних потрапив 54-річний місцевий житель, відносно якого була отримана інформація, що він виготовляє та збуває самогон. Коли ж правоохоронці навідались до нього до дому, були вражені побаченим.

«Господар влаштував в свої квартирі справжній «міні-цех» по виготовленню самогону, – коментує Юлія Загамула, начальник Роменського відділу поліції. – В одній з кімнат дільничні виявили пластикові пляшки різного об’єму з рідиною, схожу на самогон, загальним об’ємом майже в 30 літрів. А на кухні та у ванній кімнаті знаходились три 200-літрові бочки з самогонною закваскою та два саморобні апарати для його виготовлення».

Попри те, що господар квартири запевняв, що виготовляв самогон для власних потреб, поліцейські, враховуючи масштаб такого виробництва, не виключають, що йшов на продаж.

Тож, самогонні апарати вилучили, а знайдену брагу та самогон знищили. Згідно з чинним законодавством порушнику загрожує адміністративна відповідальність і сплата штрафу.

Відділ комунікації поліції Сумської області

You may also like...