Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20.09.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 54 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Співробітником міжрайонного відділу управління захисту економіки ДЗЕ спільно з прикордонниками було встановлено факт спроби перетину митного кордону України через пункт пропуску "Платонове" автомобілем марки ДАФ, під керуванням громадянина України. Водій здійснював перевезення пиломатеріалів обрізних хвойних порід на підставі підробленого документу. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції викрито 32-річного мешканця міста, який шляхом віджиму замка кватирки металопластикового вікна, проник в помешкання, звідки скоїв крадіжку грошей в сумі 500 доларів США та документів, які належать 26-річному чоловіку. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Татарбунарського відділу поліції надійшла заява від киянки, 1984 р.н., про те, що на курорті "Лебедівка" невідомий зловмисник, застосувавши насильство безпечне для життя та здоров’я, відкрито заволодів її сумочкою з грошовими коштами в сумі п’яти тисяч та мобільним телефоном. Вжитими заходами викрито жительку Біляївського району, 1993 р.н., від якої отримано правдиві свідчення про скоєння даного злочину та вилучено речовий доказ.

До Любашівського відділу поліції надійшла заява від Руслана, 1977 р.н., про те, що невідомий зловмисник проник до його гаражу за місцем мешкання, звідки незаконно заволодів мопедом. Сума збитку становить 9 тисяч гривень. Вжитими заходами затримано двох жителів м. Ананьїв, 1999 р.н., та 1998 р.н., від яких отримано правдиві свідчення про скоєння даного злочину та вилучено речовий доказ – викрадений мопед.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...