Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02.11.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 61 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернувся 30-річний мешканець міста, який повідомив, що невідома особа, знаходячись в магазині, намагалася скоїти крадіжку продуктів харчування та побутової хімії. Вжитими заходами була встановлена 41-річна жінка, яка дала правдиві свідчення у скоєнні даного злочину. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява від одеситки 1973 р.н. про те, що невідомий злочинець з прилавку кіоска викрав алюмієвий радіатор. Сума збитку становить 910 грн. По гарячим слідам було викрито 39-річного чоловіка, у якого було вилучено речові докази. Зловмисника відпущено під зобов’язання.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від 19-річної місцевої жительки про те, що біля поліклініки невідомий злочинець, застосувавши фізичне насильство, штовхнув у спину дівчини, після чого відкрито заволодів її мобільним телефоном. Сума збитку становить 2350 грн. В ході слідчих заходів було затримано 36-річного мешканця с. Олександрівка, від якого надійшли правдиві свідчення. Зловмисника відпущено під зобов’язання.

До Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції надійшла заява від одеситки 1975 р.н. про те, що двоє невідомих злочинців шляхом нанесення тілесних ушкоджень відкрито викрали мобільний телефон. Сума збитку становить 3 тис. грн. В ході оперативно-слідчих заходів в скоєнні даного злочину викрито чоловіка 1988 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...