Поліція Київщини розшукує водія, який смертельно травмував чоловіка та з місця ДТП втік

20 листопада, на Білоцерківщині, під колесами невстановленого автомобіля, загинув 36-річний мешканець Одеської області. Невідомий водій скоїв наїзд на пішохода, який рухався по узбіччю дороги та не зупиняючись з місця ДТП втік.

Автопригода сталася вночі, близько другої години, на 108 км автодороги Київ – Одеса. Особа керманича та номер транспортного засобу встановлюються.

Звертаємося до можливих свідків дорожньо-транспортної пригоди: якщо вам щось відомо про обставини ДТП телефонуйте за номерами: «102».

Водії, пам’ятайте! Зникаючи з місця автопригоди ви зменшуєте шанс людини на порятунок, особливо якщо пригода сталася в безлюдному місці. За умови вчасно наданої медичної допомоги, життя потерпілого можна врятувати. Крім того, втеча з місця скоєння дорожньо-транспортної пригоди тільки обтяжує провину.

У столичному регіоні, за 10 місяців нинішнього року, працівники поліції зареєстрували 98 ДТП, з місць скоєння яких водії зникли. Переважно, це наїзди на пішоходів у темну пору доби та у період сутінок. Саме у цей час найчастіше травмуються пішоходи.

Управління превентивної діяльності в Київській області

You may also like...