Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11-12.02.17

Упродовж минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 315 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Співробітниками Подільського відділу поліції викрито 27-річного жителя с.Олексіївка, який викрав металеві вироби з домоволодіння своєї родички, спричинивши матеріальний збиток на суму 1500 гривень. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Подільського відділу поліції надійшла заява жительки с. Борщі, про те, що з літньої кухні невідома особа викрала електрочайник, блендер і електром’ясорубку. Вжитими заходами встановлено, що дане кримінальне правопорушення скоїв житель сусіднього села. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась 34-річна мешканка міста, яка повідомила, що невідома особа скоїла крадіжку автомагнітоли з салону автомобіля ВАЗ 2104, який був припаркований біля її дому. Вжитими заходами був встановлений 28-річний чоловік. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції в ході несення служби був зупинений чоловік, 1977 р.н., у якого при зовнішньому огляді було виявлено та вилучено пакунок з речовиною рослинного походження зеленого кольору в сухому помеленому стані імовірно "марихуана", вагою біля 5 грам та порошок рожевого кольору схожий на психотропну речовину "амфетамін", вагою біля 0,5 грам. Вилучене направлено на дослідження, за результатами якого у відношенні чоловіка буде прийнято рушення згідно чинного законодавства.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся мешканець Ренійського району, 1974 р.н., який повідомив, що невідома особа, шляхом пошкодження замка правої передньої двері, проникла в салон автомобіля «Рено трафік», який був припаркований в м.Ізмаїл на розі вул.Болградська та вул.Савицького, звідки викрала відеореєстратор, чоловічу барсетку з особистими документами та мобільний телефон. Вжитими заходами був встановлений мешканець с. Броска, 1981 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції надійшов рапорт працівника батальйону поліції особливого призначення про те, що під час несення служби на території Приморського району міста було затримано двох місцевих мешканців, у яких вилучено пакунок з невідомою речовиною рослинного походження. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Портофранківського відділу поліції надійшла заява від 26-річної мешканки Одеської області про те, що в одному з розважальних закладів невстановлена особа таємно викрала її куртку і два мобільні телефони. У скоєнні вказаного злочину працівниками поліції викрито 19-річного мешканця Одеської області, від якого отримано правдиві свідчення, а також вилучено речові докази.

До Приморського відділу поліції надійшло повідомлення від військовослужбовця Національної гвардії України про те, що під час несення служби вулиці Буніна було затримано 22-річного молодого чоловіка, у якого вилучено пакунок з речовиною зеленого кольору зовні схожою на наркотичний засіб. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Овідіопольського відділу поліції надійшла заява від 36-річного місцевого жителя, який повідомив, що невстановлена особа шляхом вільного доступу таємно викрала газонокосарку та два алюмінієві вуголки. Сума збитку- 2000 грн. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 26-річного молодика, від якого отримано правдиві свідчення.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...